Cande Moreno torna a puntuar a la Copa d’Europa: 14ª al descens de St. Anton

Avui Cande Moreno ha tornat a puntuar a la Copa d’Europa, en aquesta ocasió a St. Anton (Àustria), on ha assolit la 14ª posició i ha sumat 18 punts més a la classificació general de la competició.

Moreno ha estat 14ª amb un crono de 1.07.29, a 1.42 de la guanyadora, la francesa Esther Paslier, que s’ha imposat amb 1.05.87. A més, l’esquiadora andorrana ha marcat 47.49 punts FIS, que milloren molt lleugerament els actuals 48.76.

Amb aquesta cursa, Moreno suma 18 punts que fan un total de 61 en la classificació general de la Copa d’Europa de descens, on es troba en la 17ª posició empatada a punts amb l’alemanya Carina Stuffer i la suïssa Nathalie Groebli. És líder la suïssa Juliana Suter amb 466 punts.

Quarta vegada que puntua a la Copa d’Europa aquesta temporada

Aquesta és la quarta vegada aquesta temporada que Cande Moreno puntua a la Copa d’Europa. Va començar la competició sense puntuar a Val di Fassa amb una 37ª posició, però just després també a Val di Fassa va ser 19ª, per continuar a Orcieres amb una 13ª i una 20ª posició, i ara la 14ª de St. Anton.

Demà, Moreno torna a competir en un altre descens de la Copa d’Europa, i divendres ho farà al supergegant, també de Copa d’Europa i a la mateixa estació austríaca.

Cande Moreno, esquiadora: “Estic molt contenta de poder seguir estant allà, puntuant a la Copa d’Europa. La veritat és que tenia les expectatives bastant baixes per a aquesta carrera perquè aquests dies als entrenaments no estava del tot bé, no estava agafant el ‘timing’ del traçat i estava al límit del top30, però avui m’havia plantejat el fet d’esquiar bé i acabar de millorar als llocs on havia tingut dificultats els dies anteriors, i la veritat és que ho he fet bastant bé. A una carrera molt ajustada és veritat que en petits detalls poden canviar moltes posicions. Demà una altra, intentaré fer el millor possible, corregir alguna coseta que encara m’ha faltat avui, i divendres el supergegant, que tinc moltes ganes de fer-ho perquè aquest any encara no hem pogut fer cap supergegant de Copa d’Europa”.