Primera estada d’Estevez a Les 2 Alpes amb “molt bones sensacions”

Dijous, 17 Juny 2021

Maeva Estevez ha tancat una primera estada de pretemporada a Les 2 Alpes amb l’equip de França. La rider andorrana ha tingut temps de tornar a la neu i també de provar el material de la pròxima temporada.

Pretemporada de l’equip de fons

Dilluns, 14 Juny 2021

L’equip de fons de la FAE ha tancat una primera estada de pretemporada al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) situat a la cota 2000 de Naturlandia. Aquesta primera concentració ha tingut lloc des del passat 3 de juny fins al dijous 10. 

Roger Vidosa substitueix Max Tissot com a director esportiu de la secció d’esquí alpí

Dijous, 03 Juny 2021

Avui la Federació Andorrana d’Esquí ha anunciat en roda de premsa un canvi en la seva estructura esportiva. Roger Vidosa agafa el relleu de Max Tissot al capdavant de la direcció esportiva. Vidosa, que fins ara feia funcions de preparador físic del grup d’Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE), s’incorpora al nou càrrec després que Tissot hagi pres la decisió d’agafar un nou rumb laboral amb la Federació de França.

Premis Nacionals 2020-21

Dimecres, 02 Juny 2021

 

Avui s’ha celebrat l’entrega de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2020-21. Amb un aforament limitat per les restriccions de la pandèmia, l’acte ha tingut lloc amb invitació prèvia al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. 

Entrega de premis de la Copa Burger King 2021

Dimecres, 02 Juny 2021

Dimarts a la tarda el Prat del Roure d'Escaldes-Engordany va viure la festa final de la Copa Burger King 2021. 

L’atleta Pol Moya troba en el Refugi en Alçada de Naturlandia les millors instal·lacions per entrenar

Dilluns, 24 Mai 2021

El Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) que la Federació Andorrana d’Esquí utilitza a Naturlandia, amb la col·laboració del Comitè Olímpic Andorrà (COA), ubica aquestes setmanes a l’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA), Pol Moya, abans no comenci la preparació dels fondistes de la FAE, Irineu Esteve i Carola Vila.

Grandvalira acollirà les Finals de la Copa d’Europa del 14 al 20 de març del 2022

Dilluns, 10 Mai 2021

Avui la FIS ha confirmat les dates de la Copa d’Europa de la temporada 2021-22 i Grandvalira rebrà als sectors Soldeu El Tarter les Finals d’aquesta competició.