Esteve, 5è, i Vila, 15ª a la Copa d’Europa de Goms

 

Era el cap de setmana de retorn a la competició per a la disciplina d’esquí de fons amb Irineu Esteve, Carola Vila i el júnior Quim Grioche. Tornava la temporada de curses amb la Copa d’Europa de Ulrichen-Goms, a Suïssa, on Esteve ha assolit la 5ª posició i Vila la 15ª.

Llegir més

La FAE i els clubs es reuneixen amb el Govern per demanar poder entrenar a pistes

 

La Federació Andorrana d’Esquí ha sol·licitat al Govern d’Andorra la possibilitat de poder entrenar a les pistes d’esquí del país, tot i la incerta obertura de les estacions d’esquí. Així ho ha explicat el president de la FAE, Josep Pintat, en una reunió amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz. Durant la trobada Pintat ha entregat una carta, signada també pels màxims mandataris dels clubs del Principat, on es demana que “sempre que les condicions de neu ho permetin, la possibilitat que els nostres equips tant nacionals, com EEBE (U16 i U14) i grups U12 i U10 puguin iniciar els entrenaments d’esquí com previst”, els quals habitualment s’inicien just després del pont de la Puríssima a Andorra.

Llegir més

Rius i Cornella, entre els 30 a l’eslàlom FIS de Pfelders

Avui ha entrat en competició l’equip masculí de tècnica, amb Àlex Rius, Xavier Cornella i Bartumeu Gabriel. Ha estat a l’estació italiana de Pfelders, a un eslàlom FIS. Rius i Cornella han aconseguit la 22ª i la 30ª posició en una jornada en què la neu ha caigut amb molta força durant la segona mànega, tot i que sí s’ha pogut completar la carrera.

Llegir més

Marin i Estevez tanquen deu dies de preparació a Cervinia 

 

Tot i que el calendari de competicions d’SBX durant el mes de desembre està suspès completament per part de la FIS, l’equip de boardercross de la FAE continua entrenant per quan pugui començar una temporada que ja és atípica per aquestes circumstàncies. En aquesta ocasió, Lluís Marín i Maeva Estevez han tancat una estada de preparació de deu dies a Cervinia (Itàlia), juntament amb l’equip de Copa del Món de França.

Llegir més

Els equips de la FAE completen el volum de treball a Suècia

L’equip de tècnica masculí de la FAE ja és a casa des d’ahir a la nit, quan van arribar de la doble estada a Suècia, primer a Kabdalis i després a Gallivare. Han estat setmanes d’entrenaments amb neu, amb condicions primer més complicades per les altes temperatures, però que han anat millorant per completar un volum de treball adequat.

Llegir més

La FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor 2020-21

Com cada tardor, la Comissió Tècnica de la FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor, en aquesta edició en format telemàtic degut a la pandèmia del COVID19. Les jornades van començar ahir dimecres i s’allargaran fins el dissabte 19 de desembre, amb una sèrie de conferències, sessions de reglamentació i precisions per poder desenvolupar una temporada de competicions a Andorra de la millor manera possible en totes les modalitats.

Llegir més