Santi López, Delegat Tècnic de la WC masculina de Val d'Isère

La Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha assignat a Santi López la missió de Delegat Tècnic (DT) de la Copa del Món d’esquí alpí masculina de Val d’Isère (França) en les disciplines de descens (DH) i de súper gegant (SG). Durant els dies 12 i 13 de desembre, el tècnic andorrà representarà oficialment a la FIS, assistirà al director de la Copa del Món, Markus Waldner, supervisarà el desenvolupament de la competició i vetllarà pel compliment dels reglaments internacionals de les proves.

Llegir més

Presentació de la temporada de l’equip nacional d’esquí alpí

Avui ha tingut lloc a la seu central de Crèdit Andorrà la presentació oficial de la temporada en la secció d’esquí alpí, i en concret dels esquiadors de l’equip nacional. A l’acte han estat presents Justo Ruiz, secretari d'Estat d'Esports del Govern d'Andorra, Josep Pintat, president de la FAE, Max Tissot, director de la secció d’esquí alpí de la FAE, i Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà.

Llegir més

Conveni de patrocini amb Maverick Viñales

 

La Federació Andorrana d’Esquí i el pilot de motociclisme Maverick Viñales, resident a Andorra, han signat un conveni de patrocini pel qual el pilot català incorpora la seva marca a la marca FAE. Viñales, que lluita pel títol del Mundial de MotoGP, ha volgut aportar el seu granet de sorra a un projecte de país com és el de la FAE.

Llegir més

Classificacions finals de la Copa Burger King 2020

 

La Copa Burger King va ser una de les competicions que va tenir més repercussió a nivell de base en el Principat durant l’hivern passat. Estava enfocada en estimular l’activitat d’esquí i la competitivitat entre els més joves esquiadors andorrans, amb la implicació dels clubs del país. Es van programar 11 proves dividides en cinc trofeus per a la categoria U10, i sis per a la U12. Els més menuts van trobar un espai on experimentar amb l’esquí i els seus valors, amb l’al·licient de la competició.

Llegir més

Estevez va en ascens en la seva preparació

Maeva Estevez, de l’equip de boardercross de la FAE, ha tancat aquesta setmana uns dies de preparació a l’Stelvio. L’estació italiana està sent un referent aquest estiu, i Estevez ho ha aprofitat per seguir sumant tant quilòmetres de neu com treball de tècnica. L’andorrana va estar en l’Stelvio una primera setmana, després va marxar, per tornar novament aquesta setmana passada completa.

Llegir més

Més de 400 hores d’ús del simulador en quatre mesos

Aquest passat estiu la FAE es va haver d’adaptar a la situació actual provocada pel coronavirus, de manera que els entrenaments de pretemporada de la secció d’alpí es van haver de modificar. Per aquesta raó, es va apostar per portar un simulador al país, el qual va estar des de l’1 de juny fins el 30 de setembre al Centre de Tecnificació d’Ordino. Han estat més de 400 hores d'ús.

Llegir més

Política de salvaguarda de la FAE: un compromís de bones pràctiques i prevenció de l’assetjament

La Federació Andorrana d’Esquí ha adoptat un compromís de bones pràctiques i prevenció de les diferents formes d’assetjament o abusos. L’objectiu de la política de salvaguarda de la FAE inclou proporcionar als participants de totes les edats la seguretat i protecció adequades mentre participen en les activitats de la FAE, posar a l’abast del personal i els voluntaris la informació necessària sobre la salvaguarda i la protecció dels atletes/nens, i explicar-los com es poden resoldre els problemes específics que es deriven d’aquestes situacions. Aquesta política s’aplica a qualsevol persona o organització que actualment treballi amb la FAE, tant si és de manera voluntària com remunerada, i a tots els esportistes i participants que en formen part. 

Llegir més

Val Senales (Itàlia) acull una nova estada dels equips de tècnica

Els equips de tècnica de la secció d’esquí alpí de la FAE es troben a l’estació de Val Senales (Itàlia) per entrenar sobre neu fins el pròxim 2 d’octubre. Aquesta és una nova estada de l’estructura de tècnica, que continua treballant en la pretemporada buscant glaceres amb una bona neu i unes pistes exigents per seguir esquiant.

Llegir més

L’equip de velocitat, a l’Stelvio fins dimecres

L’equip de velocitat, a més de tres corredors de l’EEBE, són a l’Stelvio fins el pròxim dia 23 de setembre. El grup està format per Cande Moreno, Matías Vargas i Kevin Courrieu, a més dels joves Robert Ferrari, Jessica Núñez i Jordina Caminal.

Llegir més

28 esportistes EEBE a la temporada 2020/2021

 

L’Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu (EEBE) de la temporada 2020-2021 comptarà amb un total de 28 esquiadors i esquiadores. El grup està dividit en les categories U16 i U19, amb 14 esportistes a l’U16 per un cicle de dos anys, i altres 14 a l’U19, que poden arribar a un segon cicle de fins a tres anys.

Llegir més