Una nova temporada amb "una preparació més progressiva"

 

Avui s’ha presentat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, la temporada 2019-2020. Una temporada que es planteja amb objectius de Copa del Món i de Copa d’Europa, que ha explicat el director esportiu d'alpí, Max Tissot. 

Llegir més

Ushuaia, la base per a continuar treballant

 

Els equips de tècnica d’esquí alpí de la FAE van tornar a Andorra amb una important càrrega de treball, tant en dies d’esquí com de preparació global, pensant en la temporada hivernal europea. Les condicions van ser dures, amb jornades de mal temps, i els esforços de l’equip d’entrenadors van ser molt alt, amb un nivell de compromís extra per intentar que els esportistes tinguessin les millors condicions possibles per entrenar. Ho explica tot, el tècnic Fred Beauviel.

Llegir més

La lluita de Carmina Pallàs per poder esquiar

 

Carmina Pallàs és una de les millors esquiadores del Principat. Fa molts anys que lluita per estar en l’elit, i tot i el seu talent, les lesions han estat sempre un maldecap per a ella. Ara està a punt d’entrar novament en quiròfan. La seva trajectòria en aquest sentit parla de fins a set operacions. Pallàs explica el seu periple i la seva decisió de tornar a operar-se. 

Llegir més

Estévez, de baixa en patir una caiguda

 

 

Maeva Estévez va patir una caiguda ahir dimarts a l’estació suïssa de Saas Fee durant l’entrenament que estava duent a terme aquests dies. La rider andorrana ha passat la nit a l’hospital com a conseqüència dels cops que va rebre, que li han deixat quatre vèrtebres fissurades, una costella trencada i diverses contusions. 

Llegir més

Un treball de tot el país per obtenir les Finals de la Copa del Món del 2023

 

La seu de la Federació Andorrana d’Esquí ha estat l’escenari de la roda de premsa per explicar el procés i el treball que s’ha dut a terme per tal d’aconseguir les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023, que es disputaran als sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira del 13 al 19 de març. L’acte ha estat encapçalat pel president de la FAE, Josep Pintat, així com pel director de Grandvalira-Ensisa i màxim responsable del projecte Copa del Món, David Hidalgo, i el gerent de la FAE, Carles Visa. Tots tres van ser a Zurich la setmana passada.

Llegir més

Esteve s’imposa per segon any consecutiu en el GP Sportful de roller-ski

 

Avui s’ha disputat a Itàlia el Gran Premi Sportful de roller-ski amb la presència d’Irineu Esteve i Carola Vila. De la mateixa manera que va fer l’any passat, Esteve s’ha tornat a imposar davant d’esportistes d’alt nivell que formen part de la Copa del Món d’esquí de fons, i que utilitzen aquesta competició per acabar de comprovar els seus estats de forma. L’andorrà ha estat el campió en homes, mentre que Vila ha finalitzat 11ª, millorant en més d’un minut i mig el seu crono de l’any anterior.

Llegir més

Andorra, seu de les Finals de la Copa del Món 2023

Andorra és l’escenari escollit per les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2023. Els sectors de Soldeu El Tarter de Grandvalira acolliran del 13 al 19 de març els 25 millors esquiadors de totes les disciplines alpines. Així s’ha confirmat aquest matí a la reunió de tardor de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) celebrada a Zurich. 

Llegir més