Estevez torna a la Copa d’Europa, on és tercera a la general

 

La Copa d’Europa de boardercross torna amb la doble cita de Reiteralm (Àustria). Maeva Estevez ha participat avui dels entrenaments oficials, per demà competir a la primera cita del cap de setmana.

Avui han estat els entrenaments oficials al circuit de Reiteralm. Estevez ha tingut una bona sessió i espera ja a la competició de demà i diumenge.

L’andorrana és ara mateix tercera a la classificació general de la Copa d’Europa, on suma 250 punts. Segona és la italiana Caterina Carpano, amb 270 punts, mentre que la líder és la francesa Margaux Herpin, amb 279.

Estevez arriba a aquesta cita després d’haver guanyat l’última cita europea, a Chiesa in Valmalenco, on també va assolir el tercer lloc el dia d’abans. Amb aquest doble podi aconseguit el passat 12 i 13 de febrer, l’andorrana es va situar entre les millors d’Europa. Abans, ja havia estat 4ª a Isola 2000, el passat 3 de febrer. Les altres dues curses de la Copa d’Europa d’aquesta temporada es van saldar amb una 11ª i una 15ª posició, les dues curses també a Isola 2000 els passats 30 i 31 de gener.