La FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor 2020-21

Com cada tardor, la Comissió Tècnica de la FAE organitza les Jornades Tècniques de Tardor, en aquesta edició en format telemàtic degut a la pandèmia del COVID19. Les jornades van començar ahir dimecres i s’allargaran fins el dissabte 19 de desembre, amb una sèrie de conferències, sessions de reglamentació i precisions per poder desenvolupar una temporada de competicions a Andorra de la millor manera possible en totes les modalitats.

Les Jornades Tècniques de Tardor van començar ahir amb una gran participació telemàtica i amb el reglament per les curses d’esquí alpí, així com una primera menció a un primerenc protocol COVID per a les curses d’esquí i snowboard. També es va fer menció al reglament relatiu al càlcul de punts 20-21.

En la jornada d’aquest pròxim dissabte 28 de novembre, es farà una sessió de reciclatge de directors tècnics, mentre que les Jornades tindran continuïtat el dimecres dia 2 de desembre amb una sessió sobre organització dels comitès de cursa, en format online. Al següent dimecres, 9 de desembre, tindrà lloc una de les cites més esperades: xerrada de Paula Fernández-Ochoa, que parlarà de la Marca Personal.

Les Jornades continuaran el dimecres 16 amb el reglament de competició i protocol COVID d’snowboard i freestyle, per tancar el programa el dissabte 19 de desembre amb el reciclatge de directors tècnis d’snowboard i freestyle, així com la sessió de reciclatge d’organitzadors de curses d’snowboard i freestyle. 

 

 

PROGRAMA JORNADES TÈCNIQUES DE TARDOR 20-21

Dimecres 25 de novembre a les 18h00:

Precisions FAE 20-21 – Reglament per les curses d’Esquí Alpí.

Protocol Covid 19 per a les curses d’Esquí/Snowboard 20-21.

Reglament Relatiu al càlcul de punts 20-21.

Precisions FIS 20-21.

Dissabte 28 de novembre a les 10h00:

Reciclatge DT’s 20-21.

Dimecres 2 de desembre a les 18h00:

Organització dels Comitès de cursa en format Online.

Dimecres 9 de desembre a les 18h00:

Presentació Paula Fernández-Ochoa: Marca Personal.

Dimecres 16 de desembre a les 18h00:

Precisions FAE 20-21 – Reglament per les curses d’Snowboard i Freestyle.

Protocol Covid 19 per a les curses d’Snowboard/Freestyle.

Organització comitè cursa Snowboard i Freestyle en format Online.

Dissabte 19 de desembre a les 10h00:

Reciclatge DT’s Snowboard i Freestyle.

Reciclatge organitzadors curses d’Snowboard i Freestyle.