Val Senales (Itàlia) acull una nova estada dels equips de tècnica

Els equips de tècnica de la secció d’esquí alpí de la FAE es troben a l’estació de Val Senales (Itàlia) per entrenar sobre neu fins el pròxim 2 d’octubre. Aquesta és una nova estada de l’estructura de tècnica, que continua treballant en la pretemporada buscant glaceres amb una bona neu i unes pistes exigents per seguir esquiant.

L’equip femení s’ha desplaçat amb les seves integrants, Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, a més d’Íria Medina, del programa Esquí Estudi i Batxillerat Esportiu (EEBE). L’equip masculí, per la seva part, està format per Àxel Esteve, Joan Verdú, Xavi Cornella i Bartumeu Gabriel, a més de Ty Acosta, de l’EEBE.

Max Tissot, director d’esquí alpí: “Estem treballant gegant i eslàlom. És una glacera que té una primera part amb molt pendent. És molt interessant en aquest moment perquè no hi ha tantes glaceres amb tant de pendent en aquests moments. És difícil però és molt interessant. Després, la segona part és mig pla i planet, així que tenim de tot per treballar. Les condicions van i vénen, és una mica aleatori, però és el que hi ha en aquesta època, però de moment tot va bé, seguim entrenant i sumant dies, i a veure què passa en el futur”.