Normes de funcionament provisionals per a l’ús del simulador d’esquí

 

1) OBJECTIU

Donada la incertesa que genera la situació d’excepcionalitat que estem vivint, la FAE ha decidit reprogramar la pretemporada fins al mes de setembre combinant el treball físic amb el treball sobre el simulador d’esquí.
El simulador d’esquí es un aparell que permet la pràctica de l’esquí a tots els nivells, i és en funció del tècnic encarregat de dirigir la sessió que s’augmenta o es disminueix el grau de dificultat. Per tant, i en col·laboració amb les diferents associacions del país (FAE / EEBE / CLUBS) s’estableix un calendari d’us del simulador que va destinat a tots els nostres llicenciats i a tots els particulars que vulguin viure una experiència única.

*Respectant la millor paritat possible entre equips FAE i Clubs però també el ritme escolar s’han establert dos calendaris diferents per tal de repartir equitablement a tothom.

 

2) CALENDARI

a) Període escolar; 1 de Juny vs 3 de Juliol i 14 de setembre vs 27 de setembre.

 

b) Període sense escola: 4 de Juliol vs 13 de setembre.

Tots els diumenges d’ambdós calendaris (escolar i sense escola) es destina la jornada a l’ús particular segons els horaris de 8h00 a 20h30. Les classes tindran 1 hora de durada i en format particular o col·lectiu. Aquestes classes estaran supervisades per un tècnic titulat i format per l’ús del simulador.

Període sense escola: Els dilluns i dissabtes, Clubs i FAE s’alternaran de la següent manera:

Per les setmanes 1 i 3 del mes, Clubs entrenaran els dissabtes, FAE/EEBE els dilluns.
Per les setmanes 2 i 4 del mes, Clubs entrenaran els dilluns, FAE/EEBE els dissabtes
De dilluns a dissabte els horaris atribuïts per als equips de competició són de dues hores i trenta minuts (2h30min).

 

3) RESERVES

Cada equip/club haurà de confirmar els seus horaris d’entrenaments amb una setmana d’antelació (preferiblement els divendres). Un horari que no estigui confirmat serà redistribuït a un altre grup i un horari confirmat i no utilitzat serà facturat.

Per als particulars (diumenge) les reserves es faran via la FAE de dilluns a dissabte. No es podran realitzar reserves el mateix diumenge.

Totes les reserves s’hauran de fer via;

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Tel: +376 823 689

 

4) ÚS DEL SIMULADOR

Cada sessió haurà de ser supervisada com a mínim per un tècnic, aquest serà el responsable del bon ús del simulador i també de fer respectar les mesures de seguretat i de sanitat exigides.
Cada responsable de grup haurà de signar un document conforme ha rebut la formació d’us del simulador i coneix totes les mesures i recomanacions tant tècniques com sanitàries al respecte.

 

5) MESURES DE SANITAT

  • -  El número de persones que poden estar dins de la carpa no pot ser mai superior a 10 i és obligatori mantenir la distància de seguretat de 2mt.

  • -  El número de persones a sobre el tapís no pot ser mai superior a 1.

  • -  El port de mascaretes és obligatori per tothom abans i després de cada sessió al simulador.

  • -  Abans de cada de sessió s’haurà de desinfectar la taula de comandaments, la barra de seguretat de la màquina i els esquis (en cas de compartir-los).

  • -  Es posarà a disposició dels usuaris un punt de gel hidroalcohòlic.

  • -  Es recomana que cada usuari utilitzi el seu propi material d’esquí i de protecció.

 

6) MATERIAL

FAE i Clubs: Cada grup serà responsable del seu material, i haurà de venir amb els seus esquís, botes, casc, proteccions, etc...

Particulars: Cada client haurà de venir amb el seu material de esquí, només es facilitarà els esquís que estan inclosos en el preu de cada sessió.

a) Material obligatori:

  • -  Botes

  • -  Casc (esquí o bici)

  • -  Guants

b) Material recomanat:

  • -  Roba llarga i ajustada.

  • -  Proteccions per genoll i colzes.

  • -  Aigua.

 

7) PREUS

a) Clubs: sessions de 2h30 = 125€ b) Particulars:

  • -  Sessions individuals d’1 hora amb monitor = 50€

  • -  Sessions col·lectives (mínim 5 persones) de 1 hora amb monitor = 30€/persona.

Per mesures de seguretat i de qualitat cada classe estarà dirigida i supervisada per un tècnic FAE qualificat. La FAE posa a disposició dels usuaris els esquís (inclosos en el preu).

Tots els pagaments es realitzaran per transferència bancària o amb targeta de crèdit al moment de realitzar la reserva.

Més informació al web www.fae.ad

 

8) ASSEGURANÇA

a) Equips/Clubs: Llicència FAE
b) Particulars; Es recomana disposar d’una complementaria o assegurança en responsabilitat civil.