Vila puja al podi en els 5km clàssics FIS d’Arvieux

 

 

Carola Vila ha disputat avui una primera cursa a l’estació francesa d’Arvieux. La fondista andorrana ha estat 3ª i, així, ha pujat al podi de la cursa FIS de 5km clàssics.

En una cursa amb un centenar de participants, Vila ha finalitzat en la tercera plaça per darrera de les franceses Coralie Bentz, que ha estat la vencedora, i Lena Quintin, que ha estat segona. Les tres han entrat en meta en un marge de 8 segons. Bentz s’ha imposat amb 18.11,2, mentre que Quintin ha arribat a 01,1 i Vila ha tancat el podi a 08,5 segons. 

També han corregut avui les joves andorranes Ona Ferrando, 63ª a 3.20,6, Mariona Morral, 67ª a 3.45,1 i Gina del Río, 89ª a 6.22,1.

Demà es disputa la prova patinadora.

Laura Orgué, entrenadora: “Ha corregut molt bé. El temps ha estat molt ajustat amb les dues primeres. Ha estat molt ben lluitat, sobretot en un dia amb unes condicions molt difícils de neu, amb la pistai l’enceratge. És el tercer cap de setmana de curses seguides i el seu rendiment és molt bo, i això confirma que, respecte a l’any passat, hem fet un salt qualitatiu”.