0.03, el temps que ha deixat fora de les Finals de la Copa del Món de Montafon a Lluís Marín

 

Avui ha començat la temporada de Copa del Món de boardercross per al surfista de neu Lluís Marín. L’andorrà no ha pogut classificar-se per a les finals de la cita de Montafon (Àustria), on s’ha quedat fora per només 0.03 en la 33ª posició. 

En una jornada molt complicada, amb un circuit més curt de l’habitual per la manca de neu, i després de patir una caiguda el dia d’abans durant els entrenaments, Lluís Marín ha lluitat per la classificació per a les finals de la Copa del Món de Montafon, a Àustria, però no ho ha pogut tancar. L’andorrà ha disputat la primera ronda de les qualis i ha fet un temps de 41.50 que el deixava en la 33ª posició, amb la qual cosa havia d’esperar a una segona ronda per obtenir el bitllet per a les finals.

En la segona ronda, la seva baixada ha estat millor, amb un crono de 41.28, però aquest s’ha quedat a 0.03 de la classificació, que ha tancat l’austríac Julian Lueftner amb 41.25. Finalment, Marín ha estat 33è, fora dels 32 finalistes de demà.

La pròxima cita amb la Copa del Món serà a Cervinia, Itàlia, el pròxim 20 i 21 de desembre, amb el primer dia reservat per a les qualis, i el segon per a les finals.

Lluís Marín, surfista de neu: “És un resultat molt dolent, tenia moltes expectatives per aquesta prova, he fet una molt bona pretemporada, boníssima, però malauradament ahir vaig patir una caiguda bastant forta que m’ha fet perdre tota la confiança. Estic adolorit per tot arreu i no podia mourem com estava fent fins ara, i sobretot el cap no estava com devia estar. No és un bon començament per a mi, esperem que no passi factura per a les segones Copa del Món. Apunto molt alt aquest any però també sóc conscient que hi haurà molts obstacles. Esperem lluitar per la segona Copa del Món, esperem arribar recuperat i amb més mobilitat al cos. Farem tot el possible per recuperar la confiança. També a Cervinia esperem un circuit més llarg”.