Gutiérrez, out a la Copa del Món de Levi

 

Mireia Gutiérrez no ha pogut finalitzar la primera cita amb la Copa del Món femenina d’eslàlom. La cita era a Levi (Finlàndia), on  l’andorrana marcava temps per estar lluitant per entrar entre les 30 millors, però en la part del mur ha quedat fora de joc. Gutiérrez quedava fora cinc portes després del tercer intermig, on amb la prova finalitzada de totes les participants, era el 19è millor temps.

Mireia Gutiérrez sortia amb el dorsal 38 en una competició en què, segons marxaven els cronos de les rivals i segons estava la pista, es donaven les condicions per poder entrar en la privilegiada llista final de les 30 millors. De fet, l’esquiadora andorrana es mostrava contundent en el seu esquí. 

En sortir, passava pel primer parcial amb 9.02, això era amb +0.21 i en la 18ª posició en aquell moment. En el segon parcial, se situava 27ª amb 18.63, amb +0.63, i era en el tercer parcial on remuntava de manera clara per situar-se en la 17ª plaça en aquell instant, amb 47.34 i +2.14. Després d’això, va arribar la part baixa del mur, on el cos se li va anar cap al darrere, va fer un petit ‘cavallet’ i va quedar fora de competició. Amb els temps que estava marcant, i una vegada en meta totes les corredores, Gutiérrez se situava 19ª en el tercer parcial, a les portes de l’arribada, el que donava una bona prova que avui tenia la classificació a tocar.

La pròxima cita per a Mireia Gutiérrez serà la Copa del Món de Killington, als Estats Units, l’1 de desembre.