Primer top30 de la temporada per a Carlitos Aguareles Loan en la Copa del Món de Big Air

 

 

Avui s'ha disputat la primera prova de la Copa del Món de Big Air, amb Carlitos Aguareles Loan. Ha sigut a Modena SKIPASS (Itàlia), on l’andorrà ha finalitzat 25è, el que significa el seu primer top30 de la temporada.

Aguareles Loan ha finalitzat en la 13ª posició en el seu heat, el heat 2, amb 74.00 punts. L’andorrà aconseguia la millor puntuació en la seva primera ronda planxant el seu nou truc, dubbio12, que ha estat entrenant els últims mesos. 

En la segona ronda, no planxava el seu truc i sumava 32.50. Amb els 74 punts de la primera ronda, Carlitos finalitzava 13è del heat, a només 11 punts de la classificació per a les Finals. En el total de la suma dels dos heats, l’andorrà ha estat 25è.

Ara, el rider de la FAE tornarà a la competició el pròxim 29 de novembre, a la Copa d’Europa de Big Air, a St. Anton (Àustria).

Carlitos Aguareles Loan, rider: “Les sensacions han sigut bastant bones, hem pogut recepcionar un truc nou, en el qual portàvem una temporada intentant planxar-lo. En la primera ronda recepciono aquest truc, fent un petit error a la recepció en obrir-se una miqueta el peu, però al final aconsegueixo 74 punts. En la segona ronda, a l’aire milloro el truc, però no aconsegueixo recepcionar-lo. Això sí, estic molt content d’haver-ho pogut fer-ho amb un truc nou en aquesta Copa del Món. Ara toca preparar les pròximes competicions, i seguir donant-ho tot”.

Josep Gil, entrenador: “Primera Copa del Món per a Carlitos, que finalitza el 13 del seu heat i el 25 de la general. Suma 74 punts amb el dubbio12, que és un truc amb el qual pot arribar a tindre 79 punts. La recepció no ha sigut superneta, i això ha penalitzat una mica. Ara tenim molt clar què necessita per pujar posicions. Ara ens toca seguir lluitant, i mentrestant tenim la Copa d’Europa de Big Air, el 29 de novembre”.