Aguareles Loan torna de Saas Fee amb molta confiança

 

Carlitos Aguareles Loan ha tornat d’una estada de pretemporada, la segona, a Saas Fee (Suïssa). L’esquiador andorrà ha provat diversos trucs i ha tornat amb molt bones sensacions en el que han estat uns dies de preparació molt productius.

L’expedició andorrana, amb el tècnic Josep Gil, ha estat una setmana al circuit suís, amb unes bones condicions de neu i un bon parc per entrenar. Josep Gil, entrenador d’Aguareles Loan, ha manifestat que l’esquiador “ha fet una setmana molt bona en la qual ha consolidat dos trucs nous i ha esquiat amb molt confiança”.

Carlitos Aguareles Loan, esquiador: “Les sensacions han sigut molt, molt bones. Hem pogut entrenar salts grans, també hem fet una miqueta de base amb salts petits. Físicament em sento molt bé, no tinc cap tipus de lesió, estic fent nous trucs i això fa que mentalment en diversos trucs intenti millorar-los. Estic molt motivat d’intentar progressar al màxim també fent trucs nous i intentar consolidar una bona ronda per a aquesta temporada”.