Balanç positiu de la temporada de l’esquí de fons

Avui s’ha celebrat a la seu d’Andbank la roda de premsa de balanç de la temporada de l’equip d’esquí de fons, amb la presència de l’equip al complet, amb Irineu Esteve i Carola Vila, els tècnics Joan Erola i Laura Orgué, així com el president de la FAE, Pepi Pintat. També han assistit a l’acte Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País, i Anna Olsina, de Direcció de Negoci d’Andbank.

Irineu Esteve va ser el gran protagonista de la temporada d’esquí de fons. Els seus resultats han estat molt destacats, i ell s’ha mostrat molt content, en ser bastant regular, segons ha explicat, la qual cosa la fet acabar amb una sensació en general “molt positiva”. “Potser en alguna cursa he fallat, però estic content dels resultats i del pas endavant que he fet”, ha manifestat Esteve.

Respecte a Carola Vila, els tècnics han qualificat la seva actuació en aquesta temporada com un molt bon rendiment, tot i que potser ha faltat demostrar més el top 5 en Copa d’Europa. En tot cas, ha estat capaç de fer un Mundial molt bo i va quedar demostrat. L’any que ve, com que Carola Vila passa a sènior, és possible que tingui algun contacte amb la Copa del Món. Vila s’ha mostrat “molt contenta pels resultat dels Mundials Júniors i contenta dels top 10 Opa assolits”, tot i que li hauria agradat fer un Top 5. En qualsevol cas, ha dit estar “motivada per a l’any que ve”.