Esteve acaba 43è a les Finals de la Copa del Món de Québec

Avui s’ha disputat la tercera i última cita de les Finals de la Copa del Món d’esquí de fons, a Québec (Canadà), amb Irineu Esteve en la prova de 15km persecució. L’andorrà ha estat 43è.

Esteve ha acabat 43è la carrera de 15km persecució amb un temps de 33.59,3, a 4.53,9 del guanyador, que ha estat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que s’ha imposat amb 29.05,4.

En la classificació general d’aquest tour en què se sumava els temps de les tres carreres que s’han disputat des del divendres, Esteve ha finalitzat 43è amb un temps total de 1.12.02,8. El guanyador, el noruec Klaebo, ha acabat amb 1.07.08,9.

Joan Erola, tècnic: “Avui el temps ha estat molt similar al d’ahir. La veritat és que pensàvem que potser podria haver entrat en punts, però no ha pogut ser. No ens ha anat tan bé com esperàvem, però tampoc no és catastròfic perquè Irineu ha fet unes carreres correctes. També va bé per valorar el que s’ha fet durant la temporada, els resultats que ha assolit en la Copa del Món, valorar que entrar en punts no és gens fàcil i que no és evident que sempre ha d’estar en zona de punts. Si no estàs a tope aquell dia, és difícil. Hem de donar-li el valor que té, reflexionar del valor que han tingut les carreres que ha fet aquesta temporada, quan sí ha pogut entrar entre els 30, i encara més quan ho ha fet entre els 20. Penso que ha fet una temporada espectacular”.