Estévez, 11ª a la segona Copa d’Europa de Lenk i tanca la competició 11ª de la general

Avui Maeva Estévez ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa de Lenk, a Suïssa. L’andorrana ha estat 11ª en una cursa novament amb molt nivell i corredores de la Copa del Món. Estévez tanca la temporada amb l’11ª posició en la general de la Copa d’Europa.

Estévez ha acabat 11ª a la segona cita de Lenk. L’andorrana es classificava 14ª en la prèvia amb dificultats perquè ha perdut velocitat en un peralt i li ha costat recuperar-la de cara al final. 

A quarts de final, ha fet una sortida dolenta i s’ha quedat quarta. Al tercer peralt ha agafat el grup però una de les rivals ha caigut i Maeva Estévez ha hagut de frenar. Finalment ha aconseguit retallar temps però finalment no ha superat la ronda en ser tercera.

En la general de la Copa d’Europa, Estévez ha finalitzat 11ª amb 1.610 punts.

Maeva Estévez, rider: “Em quedo a nores del meu objectiu però fa veure que no estic lluny. Aquesta temporada ha sigut difícils perquè he patit dues lesions que no m’han permès estar al cent per cent, tant la mà com l’espatlla. M’ha dificultat bastant i després d’un any sense haver entrenat i sense poder fer pretemporada, tornar a estar en la forma d’abans i fins i tot millor, és bastant positiu. Em quedo amb aquest regust que podia haver acabat la temporada fent millors baixades. Ara toca acabar d’analitzar la temporada i saber quins són els punts a millorar i continuar treballant”.