Esteve, out a la segona mànega de l’eslàlom dels Mundials d’Are

Avui es disputava l’última jornada dels Campionats del Món d’Are (Suècia), amb l’eslàlom masculí.

Avui era el torn per a Àxel Esteve, que tancava també la participació andorrana en aquests Mundials. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 66 i que ahir va ser 6è en la classificatòria, avui en la primera mànega ha finalitzat el 42è amb un temps de 1.08.68, a 8.08 del millor registre. Esteve ha fet una mànega en què s’ha mogut sempre entre els 40 primers. Finalment, era 42è i passava a la segona mànega –passaven els 60 primers-. 

En la segona mànega, Esteve ha aconseguit fer uns bons parcials. En el primer intermig d’aquesta segona mànega se situava 38è, i millorava fins a la 36ª posició en el segon intermig. Malauradament, després no podia finalitzar la cursa.

Àxel Esteve, esquiador: “Una mica decebut pel resultat perquè esperava més, després de l’esquí que estava fent en les classificatòries i últimament. Ha sigut una primera mànega en què he començat amb un mal timing, he arrossegat bastant i això m’ha fet cansar-me físicament i a la part de baix ho he pagat. La segona mànega he sortit amb una altra mentalitat. Penso que he fet un bon esquí a dalt. Estic fins la meitat del traçat amb bons parcials, però potser el cansament i tot m’ha fet no poder acabar la mànega”.