Gutiérrez, 23ª a l’eslàlom dels Mundials d’Are

Avui era el torn de l’eslàlom femení als Campionats del Món d’Are (Suècia), amb Mireia Gutiérrez. L’andorrana ha fet la millor carrera de la temporada, amb la classificació a la segona mànega i la 23ª posició final, sent 15è temps en la segona mànega.

Bona carrera de Mireia Gutiérrez a l’eslàlom dels Campionats del Món. L’andorrana ha marcat un temps final de 2.03.37, a 6.32 de la campiona, la nord-americana Mikaela Shiffrin (1.57.05). La Mimi ha marcat el 29è temps en la primera mànega amb 1.01.70, el que li ha permès entrar a disputar la segona mànega amb les millors del món. L’andorrana, en la segona mànega, amb 1.01.67, ha estat el 15è temps de la mànega, el que l’ha fet guanyar posicions fins a la 23ª posició final.

Mireia Gutiérrez, esquiadora: “La primera mànega no he acabat de fer les línies que sé i que estic intentant fer últimament. És un top 30 a la primera que permet sortir davant a la segona i jugar una mica més les meves línies i les cartes a la segona mànega. Tot i així estic contenta del meu resultat perquè a més el meu millor. Un 23è lloc als Mundials és el millor que he fet fins ara, però sempre vull més perquè sóc molt exigent”.

“A la segona mànega ho faig una mica millor, faig dues errades més per agafar riscos, però hi ha curves bones. Ara he de seguir treballant i mirar les pròximes Copes del Món i Copes d’Europa i les finals de casa”.

“En la segona mànega és el meu millor esquí. Faig dues errades d’intentar agafar línies directes i perdo un temps que penso que podia haver sigut millor la meva mànega. Però agafo aquest resultat i continuo treballant pels pròxims”.

Roger Vidosa, entrenador: “Fent una primera una mica rodona a nivell de línies, on faltava ser més agressiva. Això la posiciona entre les 30 però una mica distanciada de les primeres. Pensem que podia haver retallat potser un segon més jugant-se-la un pèl més a les línies”.

“En la segona ha sortit molt millor, amb molta més energia i intensitat. Les línies estaven molt millor que a la primera i quan te la jugues a aquestes línies això fa fer errades, però errades perquè realment ho proves. Hi ha hagut algunes errades però malgrat això ha fet un temps bastant correcte a la mànega i això la situava 23ª. El balanç, sobretot de la segona mànega, és positiu, amb un petit mal regust de boca de la primera, que ens hagués pogut situar en el top 20”.

FOTO: Christophe Pallot / Agence Zoom