ALPÍ: Verdú, 54è al gegant de la Copa del Món de Val d’Isère

Joan Verdú ha competit avui al gegant de la Copa del Món de Val d’Isère. L’andorrà ha finalitzat la primera mànega en la 54a posició.

Verdú sortia situant-se 28è en el primer punt intermig. En el segon, era 38è amb +1.59, mentre que en el tercer el seu crono, amb +2.94, el situava en la 44a plaça. En meta, de manera provisional, es col·locava en la 49a posició a 4.16. Finalment, amb tots els corredors en meta, Verdú era 54è amb aquest +4.19.

Joan Verdú, esquiador: “Avui no ha anat com esperava. Tot i que les condicions de la pista eren bastant difícils per classificar-se entre els 30 jo no he fet el meu nivell d’esquí. He sortit amb una bona actitud. Els primers intervals són correctes però després m’he anat xafant una miqueta, quedant-me enrere, i no he atacat la pista com s’ha d’atacar una pista d’aquesta dificultat”. 

“Estic una mica decebut en aquest sentit, però vull seguir en aquesta línia, vull seguir treballant. Estic fent bons entrenaments, estic entrenant en molt bones condicions, estic fent coses molt bones i ara falta acabar de rematar-ho en carrera. Ara vull descansar una miqueta i esperar a la pròxima Copa del Món d’Alta Badia de la setmana que ve”.

“Crec que tots estaríem bastant satisfets fa cinc mesos només de pensar que en aquests cinc mesos podria estar esquiant en aquest nivell després de la lesió i sense esquiar durant tot l’estiu. Hem de mirar les coses positives i treballar en bona línia per aconseguir el que busquem”.