Fons: Esteve guanya la Copa Sportful sènior i Vila la júnior

Avui s’ha disputat la Copa Sportful de roller-ski a Itàlia, amb la presència de la majoria dels equips de la Copa del Món d’esquí de fons i l’equip andorrà format per Irineu Esteve i Carola Vila. Tots dos han guanyat, en sènior Esteve i en júnior Vila.

Irineu Esteve i Carola Vila han posat en pràctica avui tota la preparació de la pretemporada amb dos bons resultats en una cursa amb 9,5km en pujada en la modalitat de roller-ski. Esteve s’ha imposat en la prova sènior amb un crono de 31.28. El segon ha sigut l’italià Francesco De Fabiani, a 54 segons, mentre que tercer ha acabat Stefano Gardener, a 57.

Per la seva part, Carola Vila ha finalitzat en primera posició júnior i en ekl top10 sènior. En la categoria júnior ha vençut amb un temps de 43.10. Segona va ser la italiana Martina Di Centa, a 2:02, i tercera la també italiana Alessia De Zolt Ponte, a 2.54.

Joan Erola, entrenador: “Carola ha fet una pujada superbona i fent la carrera llarga amb un molt bon rendiment. Irineu... és una cursa que l’any passat se la va jugar a l’sprint, i la idea era quedar-se sol al davant amb els menors corredors possibles. Al primer quilòmetre ja s’ha quedat sol. Al segon i tercer els ha tret gairebé un minut. Ha fet una pujada molt bona. Estem molt contents perquè la feina que estem fent sembla que va molt bé”.