SBX JJOO: Marín té "sensacions correctes" abans de la cursa

Lluís Marín ha fet els primers entrenaments a la pista on es desenvoluparà la prova d’snowboardcross la matinada de dimecres a dijous (3 h la qualificació i a partir de les 5:30 h les finals).

El rider andorrà valorava les sessions: “Els entrenaments d’avui han sigut molt divertits, feia dies que no em divertia tant en una pista i també feia dies que no fèiem una pista tan llarga. Això s’agraeix molt”. 

“Pel que fa als entrenaments he tingut sensacions correctes. Era bastant complicat perquè teníem molt vent i el vent anava canviant constantment de costat i això complicava moltíssim les recepcions i a part les recepcions són dobles, tenim com uns dubbies, i és molt complicat calcular en quin caure. Seria ja complicat sense el vent però  el vent ho fa moltíssim més complicat. Possiblement hi hagi canvis en aquestes seccions perquè són molt agressives, piquen molt, volem bastant lluny i és agressiu per a l’esquena, però bé”.  

“Crec que he fet uns entrenaments correctes, crec que he provat coses, he provat diferents línies. No sé els temps però per sort els temps no tenen molta importància aquí perquè depèn molt de com et vingui el vent i això en les qualificacions pot perjudicar molt.  Esperem que en les finals i les qualys no faci tant vent però és una zona on sempre sol haver-hi. Canviarà una mica les qualificacions, serà factor sort, probablement però afortunadament estem tots classificats aquí en els Jocs, no és com a les Copes del Món, simplement serà donar-nos un ordre de dorsal i un ordre de sortida, tot i que la sortida és important”.

“Demà tenim un altre entrenament i la intenció és estudiar bé la situació i intentar concretar més el que volem que surti el dia de les finals”.