SBX: La suspensió pel mal temps afecta la classificació de Marín

Avui s’ha disputat la sessió d’entrenaments i posterior qualificacions oficials de la Copa del Món de boardercross de l’estació francesa de Val Thorens.

El dia ha estat marcat pel perill que es girés mal temps, la qual cosa finalment ha passat. Fins el moment en què ha aparegut la boira que ha fet cancel·lar la sessió s’havia disputat la primera mànega de qualificacions en homes i la de dones encara restaven unes dotze corredores per competir, entre elles Maeva Estévez.

Finalment, després de les reunions posteriors, s’ha determinat que demà se celebraran les finals masculines amb el quadre que ha deixat la primera mànega d’avui, amb la qual cosa no hi ha opció de la segona mànega. Això ha perjudicat Lluís Marín, que en la primera no ha pogut finalitzar en caure en el cinquè peralt. Pel fet de no tenir segona mànega, queda fora de la competició.

Marín estava, fins el moment de la caiguda, fent uns cronos que li permetien classificar-se. En el primer punt intermig se situava 31è amb 32.28, el que era un temps semblant al que havia fet en aquest punt per exemple l’espanyol Lucas Eguibar. En el segon punt intermig, el temps de Marín era de 55.10, crono que el situava dins de la classificació amb la 34a posició. Però, la caiguda posterior ha impedit que continués, amb la qual cosa es deixava tot en mans d’una segona mànega que, finalment, no s’ha celebrat ni està prevista després de la decisió de celebrar demà directament les finals en categoria masculina amb la classificació dels 36 millors de la primera mànega d’avui.

Pel que fa a Maeva Estévez, avui no ha arribat a disputar la mànega, amb la qual cosa serà demà en les qualificacions, a partir de les 10.00h, quan buscarà la classificació entre les 16 millors que tenen accés a les finals d’aquesta Copa del Món.

Lluís Marín: “La pista bastant dolenta, mal construïda, no tenia cap ritme i amb zones mortes, amb bonys a tot arreu, però també és normal amb les condicions meteorològiques que han tingut, que no han pogut treballar”.

“Durant els entrenaments ni massa bé ni massa malament, normal, i a les classificatòries m’he caigut al cinquè peralt, gairebé al final i malauradament com que només hem tingut una quali per la suspensió de la segona a causa del temps, i em quedo sense finals. Això és així i ara a continuar treballant, seguir endavant, tot i que hagués estat bé fer les finals”.