Alpí: Verdú es queda a 0,37 dels 30 a la Copa del Món de Val d’Isère

L’estació francesa de Val d’Isère ha acollit avui la Copa del Món masculina de gegant amb la participació de Joan Verdú. L’andorrà ha finalitzat 37è i s’ha quedat a les portes del bitllet per la segona mànega, a només 0,37 dels 30 millors.

L’andorrà ha completat la cursa amb un temps de 59.49, a +0.37 de la 30a posició que ha estat per al nord-americà Ted Ligety amb +2.38, i a 2.75 del millor temps de la mànega, que ha estat per a l’austríac Marcel Hirscher. 

Verdú ha sortit amb el dorsal 58. En el primer punt intermig ha marcat 30.60, amb +1.78 i en la 37a posició parcial. En el següent punt intermig s’ha situat amb +2.26 (48.86) en la 33a plaça parcial, i finalment en meta ha aturat el crono amb 59.49, amb +2.75 respecte al més ràpid en la primera mànega, que ha estat l’austríac Marcel Hirscher, i a només 0.37 de la classificació per a la segona mànega.

Joan Verdú, esquiador: “La pista, molt muro i molt gelada. Estava difícil d’esquiar i la sensació de tots els corredors no eren bones, però sabíem que era així i que havíem d’anar a la guerra. He sortit decidit, amb ganes i esquiant bé. Considero que he fet molt bona baixada. Algun petit error que m’ha costat una mica de temps, però cap error greu. Penso que tots anàvem una mica apurats perquè la pista és complicada i exigent. A part d’això, molt content perquè m’he quedat molt a prop dels 30 millors, que és l’objectiu que busquem. M’he quedat a 3 dècimes només, i és el millor resultat que he aconseguit fer mai en Copa del Món i per aquest motiu estic molt content i motivat per seguir treballant. Hem de continuar donant passos endavant i a veure si aviat puc aconseguir l’objectiu d’estar entre els 30 millors”.

Carles Visa, director tècnic: “Avui hi havia unes condicions molt difícils i s’ho ha treballat com una bèstia. Ha fet els deures i no podem fer una altra cosa que felicitar-lo i encoratjar-lo a seguir treballant i a seguir endavant”.