Alpí: Difícils condicions i molta lluita a l’eslàlom FIS de Hochzillertal

Alemanya ha acollit avui un eslàlom FIS amb l’equip femení, tant Mireia Gutiérrez com les més joves. La cita ha estat a l’estació de Hochzillertal.

La cursa ha estat marcada per la dificultat de la nevada de la nit, que ha fet que la pista es trobés amb 50cm de més i unes condicions “molt difícils”, segons ha explicat el tècnic Roger Vidosa, ja que es feien forats complicats de gestionar. 

Mireia Gutiérrez ha lluitat les dues mànegues amb molta agressivitat que ha fet que en la primera, atacant, sortís fora del traçat. Amb tot ha acabat aquesta primera mànega amb el quart millor temps, a 1.46 del millor registre. En la segona mànega ha sortit amb molt bon ritme, “fins i tot millor que en la primera”, segons Vidosa, però en un dels forats surt projectada i se surt. Amb la quantitat de neu que hi havia, no ha pogut tornar al traçat.

Clàudia Mijares ha estat 18a després d’una bona gestió de cursa en la primera i sobretot en la segona mànega. Mijares ha acabat amb 1.31.77, a 6.17 de la vencedora, que ha estat l’alemanya Andrea Filser, amb 1.25.60. Xènia Rodríguez ha estat 26a en una cursa amb unes condicions “molt difícils per ella”, amb 1.40.73, amb +15.13.

Zoe Ramírez ha sortit atacant, però s’ha sortit a la part baixa de la pista en la primera mànega, on tampoc no ha acabat Laura Arnabat, que ha competit amb “molt bona intenció”, segons el tècnic.

Foto: Alexis BOICHARD/AGENCE ZOOM