SBX: Marín i Estévez segueixen amb la seva preparació: Pitztal i Hintertux

Els surfistes de neu Lluís Marín i Maeva Estévez segueixen amb la seva preparació de cara a aquesta temporada. Els dos han estat entrenant a Pitztal (Àustria), tot i que Marín ha viatjat ara a Hintertux. 

Marín va fer quatre dies a Pitztal amb neu, amb tres dies de circuit. Ara és a Hintertux i des del 21 de novembre serà a Finlàndia per continuar amb la planificació de la preparació. Per la seva part, Estévez seguirà a Pitztal fins el dimecres dia 15. Després hi tornarà el 22 per encadenar les proves de la Copa d’Europa de boardercross, el 29 i 30 de novembre a l’estació austríaca.

Lluís Marín: “He fet tres dies de circuit. Prou bé. Lent, evidentment, però poc a poc amb més confiança. L’espatlla respon prou bé. A Hintertux quan hem arribat donen bastant neu aquests dies i marxem dimecres, però espero que tindrem una part del circuit. Després ja aniré cap a Finlàndia i espero tornar a la competició al desembre. Com arribaré no ho sé cert. Ara mateix no estic anant molt ràpid, però hem d’anar pas a pas. Mantinc una actitud positiva, buscant la confiança per anar més ràpid cada cop i gaudir sobre la taula”.

Maeva Estévez: “Les condicions són molt bones, amb molt bona neu i amb un circuit amb molts bones condicions per treballar diferents aspectes, tan per la llargada com per millorar algunes qüestions tècniques. L’objectiu és millorar el rànquing en Copa d’Europa, perquè l’any passat vaig ser 19a havent fet la meitat. Aquest any sense lesions penso que puc fer un objectiu més alt en la general de la Copa d’Europa. I establir-me en la Copa del Món. També voldria aconseguir un podi en la Copa d’Europa, perquè l’any passat em vaig quedar a nores”.