Alpí: Pallàs, dos segones posicions als DH de la Copa de Sud-Amèrica

L’equip femení va disputar a l’estació xilena de La Parva dos descensos de la Copa de Sud-Amèrica (SAC). Carmina Pallàs va ser l’esquiadora més destacada, amb dues segones posicions, en una jornada marcada pel vent.

En dones, Pallàs va ser segona en les dues carreres de descens corresponents a la Copa de Sud-Amèrica. En la primera, l’andorrana havia fet un crono de 1.20.29, a 2.11 de la vencedora, que ha estat la txeca i corredora de Copa del Món, Ester Ledecka (1.18.18). Tercera en el podi acabava la russa Elena Yakovishina, a 2.69 de la vencedora, mentre que en la 8a posició finalitzava Cande Moreno, amb un temps de 1.22.18, a 4.00 de la guanyadora.

En el segon descens, Pallàs tornava a finalitzar segona per darrera també de Ledecka, però en aquesta ocasió a només 1.78 (1.21.24), mentre que Moreno era també 8a, ara a 3.83 (1.23.29).

Sissi Hinterreitner no ha corregut avui per recuperar després de rebre un fort cop a un dit el dia anterior després de la recepció d’un salt.

Simon Bastelica, entrenador: “Carmina ha acabat dues vegades segons, a dos i a 1,7 segons de la primera, Ledecka, que és una bona referència com a corredora de la Copa del Món. Bona actitud de Carmina, però encara falta millorar alguns aspectes. Cande fa una bona primera carrera amb actitud, però no ha anat massa ràpid, potser per un tema de material o de vent. Per a les dues esquiadores aquesta és una molt bona experiència perquè s’aprèn molt”.