Patrocini entre Ledind i la FAE

Avui s’ha presentat a la seu de la FAE l’acord de patrocini amb Ledind. A l’acte han assistit el vicepresident de la FAE, Josep Maria Ramentol, així com Javi Moreno (Ledind), el qual ha agraït a la FAE i al Canaro la col·laboració per il·luminar l’estadi Miquel Capo Mateu.

Moreno ha explicat que li va agradar molt el projecte per portar a esquiar els nens de nit i això va ser el detonant per continuar col·laborant amb la Federació, cosa que es farà extensiva durant la pròxima temporada 2017-18. D’aquesta manera, s'iluminarà l'estadi Capo Mateu amb més focus per reforçar zones amb menys llum.

La col·laboració amb Ledind ja es va iniciar l’any passat gràcies al Projecte d’il·luminació de l’Estadi Miquel Capo Mateu que vam inaugurar el passat desembre 2016 i en el que van participar com a Esponsors del Projecte; el Sr. Mateu, l’estació Parador Canaro i Ledind.

La nostra relació amb Ledind ha volgut anar mes enllà i hem fet una extensió del nostre contracte per una temporada més, per entrar com a Patrocinador dels Equips d’Esquí Alpí FAE gràcies a les diferents aportacions que realitzarà tant per l’Estadi Miquel Mateu -reforçarem la llum amb mes focus- com pel suport que donarà als equips FAE amb la roba d’estiu entre d’altres.

Creiem que és important continuar reforçant aquesta instal·lació que considerem importantíssima pels interessos esportius de la FAE ja que tots els U12 dels diferents esquí Clubs del País han pogut augmentar considerablement les sessions d’entrenament sense haver de modificar el curs escolar.

En total han estat uns 80 nens per setmana -de la categoria U12- els que s’han pogut beneficiar d’aquest entrenaments. De cara a la temporada que ve la idea es no limitar les sessions d’entrenament permeses segons reglament (2 sessions per setmana – 1 amb esquí escolar) i continuar limitant la xifra de corredors permesa per club -8 corredors- per sessió d’un màxim de 3 sessions setmanals. És a dir que passarem dels 80 corredors actuals (5 clubs x 8 corredors per Club: 40) als 120 corredors setmanals si estimem; 8 per sessió x 5 Clubs x 3 sessions setmanals. 

Un altra de les novetats és que els més petits U10 també es podran beneficiar d’aquesta estructura. Per a ells i en una primera fase hem considerat que tres cops per temporada és suficient; els dies 31 de gener, 21 de febrer i 21 de març, i que a finals d’aquesta primera experiència en traurem conclusions que determinaran els futurs passos.

Per part nostra estem més que agraïts amb l’empresa Ledind pel seu suport amb l’esquí del país i esperem que en el transcurs dels propers anys podrem continuar reforçant aquest Patrocini.