Alpí: Verdú, en el top10 del gegant dels Nacionals francesos

Joan Verdú ha aconseguit avui situar-se entre els 10 primers al gegant dels Campionats de França absoluts. L’andorrà ha acabat en la 9a posició.

 Verdú ha estat 9è amb un temps de 1.44.98, a només 1.36 del guanyador, que ha estat Cyprien Sarrazin, amb 1.43.62. L’andorrà ha fet una primera mànega amb 52.46 que el deixava a 1.13. En la segona es mostrava més agressiu i finalitzava a només 0.20 del millor de la mànega, que era tot un Alexis Pinturault.

El podi d’aquest Campionat de França ha estat de molt nivell, amb Sarrazin, Pinturault i Victor Muffat-Jeandet. En  la cursa han participat 70 esquiadors.

Per altra part, al gegant femení dels Nacionals d’Itàlia, disputat a Passo San Pellegrino, Carmina Pallàs i Cande Moreno no han acabat la primera mànega. La cursa la guanyat Federica Brignone.

Igualment, a Yuzhno-Sakhalinsk (Rússia), Mireia Gutiérrez disputava avui a la matinada (hora andorrana) l’eslàlom dels Nacionals de Rússia. L’andorrana ha enforquillat a la primera mànega i ha quedat fora.