SBX: Marín disputarà les finals de l’última Copa del Món

Lluís Marín i Maeva Estévez han disputat avui les sessions de qualificació de l’última cita de la Copa del Món, a Veysonnaz. Marín ha assolit la classificació, però Estévez ha quedat fora en caure en les dues mànegues classificatòries.

Marín ha fet una primera baixada amb un temps de 57.53 que l’obligava a fer una segona en ser el 33è. En la segona ronda, l’andorrà ha fet un temps de 58.45, sent el 6è de la mànega i assolint la classificació entre els 48 ‘riders’ que demà seran a les finals.

Demà Marín competirà a partir de les 13.30h en el primer heat dels vuitens de final d’aquesta Copa del Món. Ho farà amb l’espanyol Lucas Eguibar (avui el millor temps en les qualificacions amb 54.25), l’austríac Julian Lueftner, l’italià Lorenzo Sommariva, el finlandès Anton Lindfors i el polonès Mateusz Ligocki.

Per la seva part, Maeva Estévez no ha pogut classificar-se per a les finals després de caure en les dues mànegues. En la primera mànega ha patit una caiguda picant amb el cap a terra. Tot i que sense conseqüències, i després d’assegurar-se que estava bé, ha pogut disputar la segona mànega, però ha comès una errada que també ha acabat amb ella a terra, perdent així l’ocasió de la classificació.

Lluís Marín, ‘rider’: “He fet uns bons entrenaments i després a l’hora de la quali en la primera quasi em caic. M’he desequilibrat molt i he hagut de forçar molt l’espatlla. Em fa una miqueta més de mal, però no crec que haja empitjorat la situació. En la segona la pista estava molt més lenta i era impossible millorar el temps”.

Maeva Estévez, ‘rider’: “A la primera mànega m’he caigut fort abans del salt d’arribar al segon peralt. Se m’ha enganxat el canto, he anat de cara, he picat al cap i estava una mica atontada. He sagnat pel nas però he decidit fer la segona perquè tenia ganes sí o sí de classificar-me. Avui era el dia, però a la segona he fet un error molt gros i m’he caigut també”.