Fons: Bones sensacions per a Esteve i Vila a Riale-Formazza

L’equip de fons s’ha traslladat aquest cap de setmana a Riale-Formazza (Itàlia), per competir en les curses FIS. Avui Irineu Esteve ha estat 7è mentre que Carola Vila ha acabat 10a.

Esteve, que no ha competit en la prova marató d’Sgambeda perquè acaba de sortir d’una setmana malalt, sí ha disputat els 15km de la FIS de Riale-Formazza en els quals ha finalitzat 7è amb un temps 34.07,8, a 30,6 del guanyador (l’italià Giorgio Di Centa, 33.37,2), i a només 17 segons del podi. Demà l’andorrà torna a competir, en aquest cas en la prova de 10km persecució, i amb la sortida amb la diferència de temps d’avui.

Pel que fa a Vila, ha competit en la FIS júnior en una cursa que ha deixat molt bones sensacions. L’andorrana era quarta quan ha patit una caiguda, i finalment ha finalitzat en la 10a posició amb 14.57,1, a 1.57,5 de la guanyadora, la italiana Anna Comarella (12.59,7). Vila també corre demà: serà en la prova de 7,5km persecució.

Joan Erola, entrenador: “Irineu està molt millor. Ha perdut poc respecte al primer i és a 17 segons del podi. No està al 100% però podem dir que la tendència és que està recuperant molt bé”.

“Carola ha caigut i ha anat fora de pista. Ha perdut temps però en curses s’ha de fer tot. El més positiu són les bones sensacions físiques i que estem motivats per a demà”.