Verdú acaba 64è a la Copa del Món de Soelden

Joan Verdú ha competit avui a la Copa del Món de gegant de Soelden, a Àustria, que obria el calendari de la màxima competició i que ha comptat amb la gran majoria de corredors del circuit internacional. Verdú ha estat 64è classificat en una cursa guanyada pel francès Alexis Pinturault.


Verdú, que sortia amb el dorsal 64, ha marcat un crono de 1.08.67 a 4.29 del guanyador. En el primer tram cronometrat ha marcat un temps de 22.38, a 1.20, mentre que en el segon punt de cronometratge ha passat amb 46.77 a 3.40. Ja en el tercer tram ha marcat 59.44 a 3.82, i finalment en meta el temps final ha estat 1.08.67, a 4.29 de Pinturault, que ha estat el millor de la primera mànega i també el guanyador final.

Joan Verdú, esquiador:

"La pista ha aguantat bastant bé, la neu era molt dura. La pista s'ha marcat una mica però es podia esquiar bé i anar fort".

"He fet una bona baixada, he esquiat amb confiança, m'he notat bé. Potser sí que faltava una mica d'energia, però era la primera vegada i tenia nervis i molta tensió. Venia aquí a agafar experiència i crec que ha servit de molt".

"Ha estat una baixada molt correcta i sense errades i el resultat està bastant bé perquè no estic massa lluny del primer, a quatre segons".

"Estem en el bon camí, construint i avançant. Ara m'he de centrar en la temporada, que gairebé no ha començat. He de pensar en les curses que vénen".

Carles Visa, director tècnic de la FAE:

"Ha esquiat molt be tècnicament i de línea. Potser li ha faltat confiança a l'hora de ser un mica més agressiu i deixar córrer l'esquí, però en general estem satisfets de la baixada i sobretot del treball que ha realitzat durant aquests tres dies".

"Crec que sortim reforçats de Soelden i preparats per afrontar els objectius en EC. Sortim reforçats perquè tenim molt marge de millora respecte a la baixada d'avui. Per ser la seva primera Copa del Món ho ha fet força bé".