SBX: Marín i Estévez, amb els equips de França

Avui s’ha presentat el projecte esportiu dels dos representants andorrans en l’especialitat de boardercross. Lluís Marín i Maeva Estévez han comparegut a MoraBanc juntament amb el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Durant l’acte s’ha detallat la presència dels dos ‘riders’ en els equips de França. Marín continuarà en l’equip francès de la Copa del Món almenys fins al 2018. La intenció és que Marín continua en la mateixa línia de màxima competitivitat i afronti amb garanties els pròxims reptes i objectius fins el 2018, el que inclou pensar també en els Jocs Olímpics de Corea. “Estic molt integrat en l’equip francès i això em beneficia a mi i també a l’equip francès”, ha assegurat Marín.

Per la seva part, Maeva Estévez afrontarà la temporada en l’estructura de la Copa d’Europa dels equips de França, on hi serà almenys fins al 2018. La FAE considera que, d’aquesta manera, ha d’anar augmentant el seu nivell per poder competir també en un futur en la Copa del Món. Estévez s’ha posat com a objectiu ser a les semifinals de les proves de la Copa d’Europa que disputi, mentre que el director tècnic de la FAE, Carles Visa, ha valorat el fet d’augmentar el nivell competitiu per seguir creixent en tots els sentits.

Foto: ATV