Aguareles, 8è al Big Air i acaba 3r a la Copa d’Europa

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Silvaplana la Copa d’Europa de freestyle en la modalitat de Big Air, amb Carles Aguareles Loan en la 8a posició que, finalment, l’ha situat en la tercera plaça de la classificació de la Copa d’Europa.

Si després de la competició d’slopestyle disputada ahir dijous a Silvaplana, Aguareles Loan era 6è a la general de la Copa d’Europa, el Big Air d’avui també ha puntuat per a aquesta classificació general. Així, amb la 8a posició que ha obtingut avui l’andorrà ha sumat els punts suficients com per pujar en la general de la Copa d’Europa fins a la tercera posició, amb un total de 227 punts, i a només tres punts de la segona plaça, que ha ocupat finalment l’italià Igor Lastei (230). El líder és Daniel Antell, de Finlàndia, amb 344 punts.

En la prova de Big Air d’avui a Silvaplana, Aguareles Loan ha acabat 8è amb 16.00 punts. El vencedor ha estat el suís Luca Schuler, mentre que segon ha estat el seu compatriota Colin Wili, i tercer el també suís Jonas Hunziker.

Aquesta prova de Big Air era la primera en què hi participava l’andorrà, i segons ha explicat el tècnic Josep Gil, ha estat una molt bona competició per a ell. “A la primera part dels entrenaments l’adaptació ha estat molt ràpida a la rampa. A la tercera ronda ha pogut fer el truc de competició”, ha explicat Gil. Aguareles Loan s’havia situat en l’11a posició en les classificatòries, i a la final ha esquiat “més còmode i amb millors grabs i recepcions”, segons Gil. “La competició tenia molt nivell i estem contents amb els resultats”, ha afegit l’entrenador.