Continua la progressió d’Esteve i Vila en esquí de fons

Una vegada acabada la temporada, l’esquí de fons ha fet el seu balanç i ho ha fet de la millor manera en veure que tant Ireneu Esteve com Carola Vila mantenen una molt bona progressió.

A la seu d’Andbank, l’equip tècnic ha analitzat la temporada davant dels mitjans de comunicació, valorant molt positivament la temporada.

Ireneu Esteve ha acabat 18è del rànquing mundial de la seva edat, i el 323è del global, amb 53.44 punts FIS. La seva temporada ha estat molt bona, segons ha manifestat el tècnic Joan Erola, amb bones actuacions que l’han permès ser entre el top10 en nombroses ocasions.

Per a la pròxima temporada, Esteve tindrà com a principal objectiu els Campionats del Món sub-23, i seguir progressant en la Copa d’Europa com ho ha estat fent fins ara. Erola ha destacat que la progressió cada vegada serà inferior perquè, òbviament, el nivell va pujant molt. En tot cas, si a principi de l’any vinent es donessin les condicions idònies, i segons el nivell que doni el corredor, es podria participar en alguna Copa del Món.

Pel que fa a Carola Vila, la jove andorrana continua el seu treball d’adaptació a la gran competició i ho està fent seguint la línia de treball i en les millors condicions possibles. Vila ha acabat la temporada 23a del rànquing mundial de la seva edat, amb 154.23 punts FIS. La seva pròxima temporada servirà per continuar treballant en el seu futur.